Манчестър Сити - Уест Хям, двубой от 1/2-финалите на Купата на Лигата, стадион "Етихад", 21:45 часа българско време.

Групата на Ман Сити за мача:

Вратари: Харт, Пантилимон

Защитници: Сабалета, Компани, Лескът, Демикелис, Настасич, Коларов, Клиши

Полузащитници: Милнър, Насри, Силва, Туре, Фернандиньо, Гарсия, Лопес

Нападатели: Негредо, Гуидети, Джеко

Контузени: Ричардс, Агуеро, Йоветич, Родуел
Наказани: Боята

Прогноза на Gol.bg:
Няма никакво съмнение, че домакините са абсолютен фаворит в този мач и трябва да стане чудо, за да може закъсалият Уест Хям да изтръгне победата на "Етихад".

Домакините се намират в невероятна форма и отборът се намираше в серия от 7 поредни победи във всички турнири, която обаче бе прекъсната с равенство срещу Блекбърн за ФА Къп преди броени дни.

Мениджърът на "Гражданите" Мануел Пелегрини няма да може да разчита на контузените Ричардс, Агуеро, Йоветич и Родуел, както и на наказания Боята.

Очаква се днес Джеко да играе в атаката на тима, като в състава на Сити със сигурност ще попаднат доста футболисти, които не получават шансове да играят редовно във Висшата лига.

Гостите се намират в много тежко състояние и отборът записа 4 загуби в последните си 5 мача.

Със сигурност Сам Алърдайс ще пази асовете си за мачовете от Висшата лига, защото приоритет пред тима е оцеляването, а с това представяне то не е много сигурно.

Ман Сити има предимство в преките мачове и "Гражданите" са записали 4 победи и 1 реми срещу този противник в последните 5 срещи между двата отбора.

Гостите ще бъдат без някои от ключовите си футболисти, като извън състава останаха Каръл, Томкинс и Колинс, които са контузени. Рийд и Ваш Те също са в лазарета, а Нолън е наказан.

Нашата прогноза е класически домакински успех.

Резултат: Ман Сити - Уест Хям 3:0