Барселона - Пари Сен Жермен, среща-реванш от 1/4 финалите на Шампионската лига. Стадион: "Камп Ноу", Барселона. Съдия: Свен Одвар Моен (Норвегия).

21.45 часа българско време. Първата среща в Париж завърши с победно 3:1 за Барса и сега се очаква протоколен реванш.

Досегашни срещи между двата отбора:

8 срещи
3 победи за Барселона
3 равенства
2 победи за ПСЖ
Голова Разлика: 14:11 за Барселона

Прогноза: В момента "каталунците" се намират в страхотна форма, като са лидери в Испания, докосват полуфиналите на Шампионската лига, а през уикенда удариха и Валенсия.

Луис Енрике най-вероятно ще иска от своите момчета да се концентрират за мача и да постигнат нова победа над парижани.

Енрике няма да може да разчита на Андрес Иниеста и Томас Вермален, които са контузени, но със сигурност титуляр ще започне Дани Алвеш, който имаше известни здравословни проблеми. Серж Орие, Тиаго Силва и Тиаго Мота са аут за ПСЖ, тъй като лекуват травми.

Титуляри за гостите ще започнат обаче Маркиньос, Давид Луис, Марко Верати и Златан Ибрахимович. Определено Барса вече се вижда в следващата фаза на надпреварата, като очакванията са за открит футбол и много голове на "Ноу Камп".

Домакините разполагат с атомно нападение в лицето на Суарес, Неймар и намиращия се във супер - форма Меси. Със сигурност ни очаква невероятен футбол, като ставката над 2.5 гола в мача не е за изпускане.

"Каталунците" са определяни за фаворити, като коефициентите за техен успех варирарат около 1,40. Гостите от Франция са считани за аутсайдери, като ставката за победа на ПСЖ е 8,00, а равния мач е оценен на 5,50.

Въпреки че решиха почти всичко в първия двубой, испанците едва ли ще допуснат подценяване. В Париж се видя, че Барселона е много по-класният отбор и ако покажат същата игра, момчетата на Луис Енрике няма да имат никакви проблеми да вземат победа.

Прогнозираме, че Барса няма да има трудности на Ноу Камп и очакванията са за лесна победа на "каталунците".

Резултат: Барселона - ПСЖ 3:1