Литекс - ЦСКА, двубой от 22-ия кръг на "А" група, "Градски стадион" в Ловеч, 16:30 часа.

Групата на ЦСКА за мача:

Вратари: 92. Райс Мболи, 99. Стоян Колев

Защитници: 11. Неманя Милисавлевич, 14. Валентин Илиев, 19. Апостол Попов, 21. Венцислав Василев, 25. Ангел Грънчов, Жереми Фо-Поре, Джаксън Менди

Полузащитници и нападатели: 5. Тодор Янчев, 7. Мамади Сидибе, 8. Николай Дюлгеров, 10. Марсиньо, 15. Браян Хауърд, 17. Мартин Петров, 18. Ивайло Чочев, 20. Омар Косоко, 23. Емил Гъргоров, 45. Григор Долапчиев, 71. Антон Карачанаков

Наказани: няма

Контузени: Бруно Морейра

Вероятен състав: Райс Мболи, Апостол Попов, Вальо Илиев, Джаксън Менди, Жереми Фо-Поре, Неманя Милисавлевич, Тодор Янчев, Ивайло Чочев, Марсиньо, Мартин Петров, Емил Гъргоров

Прогноза на Gol.bg:  Изключително труден за познаване мач и каквато и категорична прогноза да се даде няма да бъде правилно и коректно.
Литекс притежава млад, но много силен отбор и заслужено е само на точка от Лудогорец.

Ловчанлии правят отличен сезон до този момент и при победа или равенство ще станат първи, тъй като срещата на разградчани с Нефтохимик бе отложена. ЦСКА записа доста загуби напоследък и то в срещи с отбори от Топ 7 - Лудогорец, Черно море и Ботев Пловдив.

Червените трудно играят срещу корави тимове и победите им напоследък са само срещу аутсайдерите в първенството. Двата отбора може да се кажа, че са в битка за призовите места и разликата между тях е осем точки. Срещата на "Армията" завърши с победно 1:0 за ЦСКА, но сега нищо не се знае.

Стойчо Младенов ще разчита на най-доброто, с което разполага в момента, като единствено Бруно Морейра е контузен, но той не е водещ футболист.

Домакините от Литекс няма да могат да разчитан заради наказание на една от звездите си - Армандо Ваюши. В тима обаче се завръща Николай Бодуров, който получи амнистия от Гриша Ганчев.

Армейците имат една от най-добрите защити в "А" група и трудно допускат голове, докато Литекс притежава атака №1 в първенството. Изключително интересен мач, който най-вероятно ще се реши с един гол разлика.

ЦСКА си е ЦСКА и именно в такива мачове се вижда истинската стойност на отбора. Всичко това ни кара да заложим за минимална победа на "червените".

Резултат: Литекс - ЦСКА 1:2