Хъл Сити - Ливърпул, среща от Висшата лига на Англия, "Кей Си Стейдиъм", 21:45 часа българско време, главен съдия на мача ще бъде Лий Пробърт.

Групата на Ливърпул за мача:

Вратари: Миньоле, Уърд

Защитници: Манкийо, Морено, Джонсън, Ловрен, Енрике, Шкъртел, Фланаган

Полузащитници: Стърлинг, Лалана, Розитър, Алън, Маркович, Koутиньо, Хендерсън, Айб, Джан, Джерард

Нападатели: Ламбърт, Балотели, Борини

Контузени: Джоунс, Сако, Стъридж, Лукас

Прогноза на Gol.bg

Много труден мач за прогнозиране, като повечето водещи букмейкъри залагат на равенството или дават минимално предимство на Ливърпул. Гостите се нуждаят спешно от трите точки, за да запазят шансовете си за място в Топ 4.

В момента Ливърпул изостава на седем точки от Манчестър Юнайтед, но има мач по-малко. Хъл Сити от своя страна се бори за оцеляването си и също ще се хвърли здраво в срещата.

През годините двата отбора играят резултатни мачове по между си и сега повечето очаквания са за резултатен двубой. Диаме и Робъртсън се завръщат в игра за Хъл, но Мейлър е аут заради наказание, а Макгрегър е контузен.

Домакините са успели да спечелят само един от последните си 7 мача срещу Ливърпул на ниво Висша лига. Стивън Джерард пък е вкарал четири гола в шест мача срещу "Тигрите". Общо взето се очаква завързан двубой.

Ливърпул започна да губи ритъм точно в най-неподходящия момент - към края на сезона, и отборът натрупа серия от негативни резултати, като сред тях бе и загубата от Астън Вила на 1/2-финалите за ФА Къп, както и равенството с УБА за първенство.

Хъл Сити от своя страна спечели много важна победа при гостуването си на Кристъл Палас през уикенда и сега ще излезе с приповдигнато настроение срещу "червените".

Очакванията са за интересен и напрегнат двубой, който е много по-важен за домакините. Прогнозата ни е за над 2.5 голове и равенство.

Резултат: Хъл Сити - Ливърпул 2:2