Локомотив София – ЦСКА, мач от 31-ия кръг на „А” група, стадион „Локомотив”, начало: 17:30 часа

Групата на ЦСКА за мача:

Вратари: Анатоли Господинов, Якуб Дивиш

Защитници: Александър Тунчев, Валентин Илиев, Кристиан Супусепа, Денис Причиненко, Марин Оршулич, Пламен Крачунов

Халфове: Стивън Сънди, Сава Савов, Марио Бъркляча, Борис Галчев, Павел Головодов, Иван Маркович, Неманя Милисавлевич, Маркиньос, Жуан Фелипе

Нападатели: Стефан Николич, Александър Аспарухов

Прогноза на Gol.bg:

Настъпили дългоочакваният момент за ЦСКА? През миналата седмица „червените” прекъснаха головата си суша от 10 поредни мача в „А” група без победа. Но загубиха с 2:3 от Ботев в Пловдив и вече 11 срещи са без успех в първенството. Това е най-черната серия в историята на „армейците” и дали ще продължи тя, е големият въпрос в „Надежда”.

Притиснат до стената от липса на нападатели, Любослав Пенев взе в групата „зеления” Александър Аспарухов. Но именно юношите трябва да бъдат бъдещето на ЦСКА, имайки предвид финансовото състояние на клуба.

„Червените” се намират в серия от две поредни серии от Локомотив без да вкарат гол – 0:1 на „Армията” и 0:2 в „Надежда” и ще се опитат да отмъстят на съперника. За последно ЦСКА победи като гост „железничарите”  през 2011 година, когато се наложи с 2:1. От тогава „червено-черните” имат два успеха и две загуби с „армейците” у дома.

Но резултатът ще е най-малкото, което вълнува феновете на двата отбора. Клубовете не получиха лицензи за участие в „А” група и Лига Европа догодина. Решението за международната сцена е окончателно, но през следващата седмица Локомотив и ЦСКА ще обжалват това за първенството. В противен случай са изправени пред угрозата да бъдат изхвърлени при аматьорите. Именно заради това резултатът в „Надежда” ще е на последно място.

По-интересното ще настъпи след края на мача, ако, разбира се, шефовете се изправят пред журналистите и отговорят на журналистическите въпроси. Играчите на двата отбора също ще мислят за бъдещето и за това едва ли ще има голове в срещата.

Прогноза: Локомотив – ЦСКА 0:0