Реал Мадрид - Хетафе, мач от 36-я кръг на испанската Примера Дивисион. Стадион "Сантяго Бернабеу", начало 23.00 часа.



Групата на Реал Мадрид:
Вратари: Адан, Мехиас, Хесус
Защитници: Марсело, Карвальо, Пепе, Арбелоа, Албиол, Гарай,
Полузащитници: Чаби Алонсо, Диара, Гранеро, Йозил, Ди Мария, Каналес, Педро Леон
Нападатели: Адебайор, Игуаин, Бензема, Роналдо

Наказан: Серхио Рамос
Контузени: Кака, Кедира, Гаго
Извън групата: Касияс, Дудек



Прогноза: До преди месец Реал Мадрид имаше стопроцентов домакински актив, а Жозе Моуриньо не бе губил мач на свой терен от първенството от повече от 9 години. Тогава обаче дойде сензационната загуба от Спортинг Хихон, която бе последвана от нови два неуспеха на "Сантяго Бернабеу" - равенство срещу Барселона и загуба с 2:3 от Сарагоса.

Интересно е дали сега белите ще се реваншират на феновете си и ще си го изкарат на Хетафе. Съгражданите на Реал се намират само на точка над зоната на изпадащите и ще се борят със зъби и нокти поне за равенството. Реал от своя страна по всяка вероятност ще се опита да помогне на Кристияно Роналдо да увеличи головата си сметка в борбата за златната обувка.

Това обаче може да изиграе лоша шега на отбора на Жозе Моуриньо и в случай, че Роналдо е обезличен, домакините да срещнат сериозни проблеми. Намиращият се в чудесна форма напоследък Кака също не е на разположение, за да помогне. Все пак липсата на напрежение би трябвало да се отрази положително на играчите на Реал и те да покажат пълния си потенциал.

Резултат: 4:0