Хъл Сити - Манчестър Юнайтед, двубой от 18-ия кръг на английската Висша лига, "Кей Си Стейдиъм", 14:45 часа българско време.

Групата на Юнайтед за мача:

Вратари: Де Хеа, Линдегард
Защитници: Рафаел, Смолинг, Фърдинанд, Евънс, Евра, Видич, Фабио
Полузащитници: Валенсия, Джоунс, Флетчър, Клевърли, Гигс, Андерсон, Йънг, Заха, Янузай, Кагава
Нападатели: Ернандес, Руни, Уелбек

Контузени: Карик, Ван Перси, Фелаини, Нани


Прогноза на Gol.bg:
Манчестър Юнайтед ще се опита да продължи своето възраждане, като постигне победа днес на "Кей Си Стейдиъм". Гостите започнаха да навлизат в доста добра форма, в последно време, и натрупаха поредица от победи.

Дейвид Мойс няма да може да разчита на Майкъл Карик, Нани, Робин ван Перси и Маруан Фелаини за днешната среща. Всички страдат от контузии и няма да играят днес.

Имаше спекулации за Карик, че ще попадне в групата, но в крайна сметка той не бе включен сред избраниците на Мойс.

Домакините ще бъдат без Роби Брейди за днешния двубой, тъй като той има проблеми в слабините и ще се наложи да пропусне срещата.

Манчестър Юнайтед има добра статистика в мачовете срещу този противник и отборът има четири поредни победи над "Тигрите".

За последно двата отбора се срещнаха през 2010 година на "Олд Трафорд", като тогава "Червените дяволи" разгромиха Хъл с 4:0.

Домакините не се намират в особено добра форма и са записали три поредни равенства във Висшата лига, а последната им победа бе над Ливърпул в началото на месеца.

Гостуващият тим пък е в серия от 4 поредни победи във всички турнири, а днес ще гони петата си такава.

Нашата прогноза за този мач е успех с два чисти гола за гостуващия отбор. Без съмнение Юнайтед е абсолютният фаворит и ще бъде изненадващо, ако не успее да постигне победата. Още повече, че тимът има да наваксва доста точки.

Резултат: Хъл - Манчестър Юнайтед 0:2