Англия - Естония, евроквалификация от Група "Е", стадион "Уембли", 21:45 часа българско време.

Вероятни състави:

АНГЛИЯ: Харт, Клайн, Смолинг, Кейхил, Бетранд, Милнър, Шелви, Стърлинг, Баркли, Окслейд-Чембърлейн, Уолкът

ЕСТОНИЯ: Лондак, Пик, Клаван, Ягер, Тенисте, Женьов, Линдпере, Дмитриев, Василйев, Каласте, Пурйе

Прогноза на Gol.bg:
Maчът е без никакво значение за англичаните, тъй като на практика те успяха да се класират за европейските финали и са си бетонирали първата позиция в своята група след 8 победи в квалификациите до момента.

Отборът обаче ще се стреми да завърши този цикъл без грешка и да натрупа още самочувствие с поредната победа. 

За съжаление на Рой Ходжсън той няма да разчита на контузените Дани Ингс и Уейн Руни, докато Джонджо Шелви вече поднови тренировки и се очаква да бъде на линия днес, след като преодоля леките си проблеми.

Джон Стоунс обаче е аут заради травма в коляното, а Майкъл Карик също има контузия и ще пропусне срещата на своята родина. 

Очаква се Гари Кейхил да изведе отбора с капитанската лента днес. 

Естония има някакви илюзорни шансове за бараж, но те минават през издънки на Словения в двата мача до края на цикъла и през победи на прибалтийската страна над Англия и Швейцария, което е почти невъзможно.

Англия е успяла да спечели предишните си три срещи с този противник и страната е вкарала в тези мачове 7 гола, а е допуснала само един. 

Освен това англичаните са непобедени на своя стадион вече от 18 мача, като това е най-добрата домакинска серия на тима от периода между 1984 и 1996, когато страната бе в серия от 20 мача без поражение на "Уембли".

Нашата прогноза за този мач е успех с 4:0 за домакините.

Резултат: Англия - Естония 4:0