Манчестър Юнайтед - ПСВ Айндховен, среща от Група "В" на Шампионската лига, стадион "Олд Трафорд", 21:45 часа българско време.

Групата на Манчестър Юнайтед за мача: 

Вратари: Де Хеа, Ромеро, Джонстън

Защитници: Смолинг, Блинд, Рохо, Варела, Дармиан, Макнеър

Полузащитници: Швайнщайгер, Шнейдерлин, Матa, Лингард, Йънг, Депай, Фелаини

Нападатели: Уилсън, Руни, Марсиал 

Контузени: Шоу, Валенсия, Карик, Ерера, Джоунс

Прогноза на Gol.bg:
Добрите новини в Манчестър Юнайтед идват една след друга. Руни и Марсиал ще са на линия днес, след като преодоляха проблемите си, а другата добра новина е, че Фелаини също тренира на пълни обороти и при нужда може да бъде използван.

Шоу, Валенсия, Ерера, Джоунс и Карик попаднаха в лазарета, а основното притеснение на гостите е свързано със състоянието на Гуардадо и дали той ще премине късния фитнес тест.

За "Филипсите" твърдо аут са контузените Вилемс и Кох, както и Лестиен, който ще пропусне мача поради лични проблеми. 

Гостите силно ще се надяват Морено да не бъде посрещнат много враждебно, след като счупи крака на Люк Шоу по време на мача между двата тима в Айндховен. 

Юнайтед има да си връща на своя противник за загубата в първия мач. Сегашната ситуация е доста по-различна, тъй като "Червените дяволи" напипаха точния ритъм и отборът е в серия от 3 поредни победи и само 1 допуснат гол в тези три мача.

ПСВ също е в страхотна форма и тимът има 4 победи от 5 мача във всички турнири, като за този брой срещи е вкарал внушителната бройка от 19 гола.

Последното домакинство на Юнайтед срещу този противник датира от 2000 година, когато тимът постигна успех с 3:1 на своя "Олд Трафорд".

"Червените дяволи" са успели да спечелят шест от последните си седем домакинства в най-комерсиалния турнир. Ситуацията в групата е такава, че Юнайтед ще продължи напред при успех днес. Интригата иначе е голяма, тъй като разликата между лидера - Манчестър Юнайтед, и четвъртият в групата ЦСКА Москва е само три точки. 

Нашата прогноза за този мач е успех с 3:1 за домакините.

Резултат: Манчестър Юнайтед - ПСВ Айндховен 3:1

Прогнозирай и печели с играта на Gol.bg