Ювентус – Карпи, мач от 36-ия кръг на Серия "А", начало 13:30 часа наше време

Групата на Ювентус:

Вратари: Буфон, Рубиньо, Аудеро

Защитници: Сандро, Бардзали, Падоин, Ругани, Лихтщайнер, Евра

Халфове: Кедира, Погба, Ернанеш, Куадрадо, Лемина, Перейра, Куадрадо, Асамоа

Нападатели: Дзадза, Мората, Манджукич, Дибала

Прогноза на Gol.bg:

Този мач ще е празник за Юве, след като петата поредна титла стана факт и до края на сезона в Серия "А" "старата госпожа" ще се забавлява. Момчетата на Макс Алегри направиха една невероятна кампания и въпреки че първи път в историята си загубиха първите си два мача у дома, наваксаха невероятния пасив и днес ще търсят 24 победа в последните си 25 мача в калчото. Единствено Болоня измъкна 0:0, като двубоят беше точно преди първия сблъсък на Юве с Байерн Мюнхен в Шампионска лига.

Торинци са в серия и от 10 поредни срещи у дома без допуснат гол, което е рекорд за клуба и тази серия може да продължи срещу Карпи. Новакът пък се бори със зъби и нокти за спасение и три кръга преди края е точно над чертата на изпадащите с три точки пред 18-ия Палермо и на 5 от 19-ия Фрозиноне.

По-рано през сезона Юве спечели визитата си на дебютанта в Серия "А" с 3:2, но в края трепереше за сигурния успех. Това е и единственият мач между двата отбора в историята. Очакваме в Торино да се получи истински празник и домакините да спечелят.

Прогноза: Ювентус – Карпи 4:0