ХИК - Берое, среща-реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа, стадион ''Сонера'', Хелзинки. 19.00 часа българско време.

Вероятни състави на двата отбора.

ХИК: Дахне, Тайво, Татомирович, Рекшепи, Яласто, Медо, Малоло, Гадзе, Танака, Альо, Морелос

БЕРОЕ: Макенджиев, В. Василев, Ил. Миланов, Иво Иванов, В. Пенев, Като, Том, Милисавлевич, Божилов, Маркеш, Почански

Прогноза на Gol.bg:
Заралии се явяват като аутсайдери в днешната среща, след като на мача в Стара Загора двата тима врътнаха равенство с по един гол и днес отборът на Александър Димитров има нужда от положителен резултат и голове.

За съжаление на гостите те ще бъдат без контузените Христофор Хубчев и Атанас Зехифов, които не отпътуваха с отбора за Финландия. В титулярния състав на тима от Стара Загора едва ли ще има кой знае какви изненади.

Със сигурност обаче нападението на отбора ще бъде водено от Ерик Почански, който има основен принос за класирането на тима за втория квалификационен кръг на турнира.

В състава на финландците пък няма контузени и наказани състезатели и техният треньор Мика Лехкосуо ще може да разчита на оптимален състав от футболисти.

Балансът на ХИК в Европа е 43 победи, 18 ремита и 68 загуби, докато този на Берое е положителен - 13 победи, 8 ремита и 12 загуби.

Нашата прогноза за този мач е успех с един единствен гол за домакините.

ХИК - Берое 1-0