Светослав Василев е големият победител в играта на Gol.bg "Прогнозирай и спечели". Той спечели по изключително драматичен начин, изпреварвайки с по една точка втория и третия в крайното класиране – потребителите Iliqvan и rejji, и с две четвъртия и петия – valerugo и хищникът. Това осигури на Светослав страхотна награда – телевизор SONY KDL 55" 3D LED, осигурена от Инвестор.БГ АД. Победителят разкри рецептата на успеха си в интервю пред Gol.bg и сподели още интересни неща. Ето какво каза той:

Светослав, ти събра най-много точки в играта ни за първенството Евро 2016, общо 139. Така изпревари с 5 точки и цели 5 позиции Константин, който водеше класацията след етапа с осминафиналите и спечели първата голяма награда в играта ни. Би ли споделил с нашите читатели твоята рецепта за успешни прогнози?
- Разчитах на първото си усещане във всяка среща, не промених първия си избор по време на европейското! Бях постоянен.

Доволен ли си от развоя на първенството като цяло? Кой беше твоя фаворит?
- Моя фаворит беше Хърватия, изключително добре подреден състав! Футболисти със самочувствие и изявени качества. Не бях доволен от този турнир,бях почти сигурен още в групите ,че Португалия ще стане шапион без нито една победа в редовното време. На полуфинала почти ме изненадаха с успеха си над отбора на Уелс!

Футболът ли е най-голямата ти страст и обичаш ли да играеш в свободното си време с приятели?
- Определено Футбола ми е страст, следя го от доста време, преди години и играех... Сега вече не остава време.

Кои български и европейски клубни отбори подкрепяш?
- Не подкрепям конкретен клуб в България, но ги следя предимно, когато имат участие за евротурнирите. Но съм фен на Манчестър Юнайтед от 1996 г.

Предстои лятната олимпиада в Рио, кои дисциплини ще следиш от близо и какви са твоите прогнози за Топ 3 държави по спечелени медали?
- Въпреки, че не следя олимпийските игри с голям интерес – ще го направя по интуиция: САЩ, Бразилия и Китай.

От колко време си читател на Gol.bg и с какво те привлече нашият сайт?
- Не си спомням, от сайта съм може би от самото му създаване, рядко се включвам в коментари, но от тук черпя почти цялата информация за спорта в света!

Какво е пожеланието ти към останалите читатели на Gol.bg?
- Пожелавам им здраве и късмет! Поддържайте вашия информационен сайт Gol.bg!