Мидълзбро - Манчестър Юнайтед, мач от 28-мия кръг на Висшата лига, стадион “Ривърсайд”, 14:00 часа българско време. 

Прогнозата на Gol.bg:

Манчестър Юнайтед гостува на “Ривърсайд” без наказаните си лидери Златан Ибрахимович и Андер Ерера, а контузията на Пол Погба през седмицата допълнително усложни плановете на Жозе Моуриньо. 

Златан и Ерера са наказани за Висшата лига заради провинения, докато Погба се контузи в мача с Ростов в четвъртък. 

Въпреки това Манчестър Юнайтед ще търси задължителни три точки. Още повече, че победата може да се окаже рекордна 600 в историята на Висшата лига. Тимът на Моуриньо трябва да спечели и заради амбициите си да се класира за Шампионската лига догодина. 

В същото време Боро ще се настройва за живот след уволнението на Айтор Каранка, а временно негов заместник ще бъде Стив Агню. Домакините са в серия от 10 поредни мача без победа в лигата, заради което тимът се смъкна в зоната на изпадащите. 

Агню се надява да има на разположение за мача Бернардо Еспиноса и Руди Гестед, които пропуснаха загубата от Манчестър Сити с 0:2 миналата седмица в четвъртфиналите на ФА Къп. В игра ще се завърне Адлен Гедиора, но аут за мача са Джордж Френд, Даниел Аяла и Калъм Чеймбърс. 

За Юнайтед под въпрос е Дейли Блинд, докато ситуацията с капитана Уейн Рууни все още е неясна, след като се контузи по време на тренировка. Очаква се Антъни Марсиал, Люк Шоу и Бастиан Швайнщайгер да бъдат на линия, след като отпаднаха от групата за мача с Ростов. 

Резултат: 1:2