Франция – Испания, приятелска футболна среща, стадион „Стад дьо Франс“, 22:00 часа българско време.

Прогнозата на Gol.bg:

Два от най-добрите отбора в Европа ще се изправят тази вечер на „Стад дьо Франс“ в приятелска среща и то в добро настроение след последните си мачове в световните квалификации.

Французите окупираха първото място в Група А, благодарение на победата на България с 2:0 над Холандия. Сега „петлите“ имат преднина от 6 точки пред „лалетата“. Тимът на Дидие Дешан имаше известни проблеми в гостуването на Люксембург за победата с 3:1. Оливие Жиру вкара два гола, а веднъж се разписа и Антоан Гризман.

Испанците пък се разправиха с 4:1 с Израел у дома. Давид Силва изигра страхотен мач, Тиаго Алкантара също беше на високо ниво, а головете вкараха Витоло, Диего Коста и Иско. „Ла Фурия“ води битка за първото място в своята група с тима на Италия.

Франция и Испания ще се изправят довечера за 35-ти път един срещу друг, като испанците имат предимство от три победи. Последните шест мача между двата отбора приключи с по-малко от 3 вкарани гола. Франция взе победата в последната приятелска среща през септември 2014 година, когато Лоик Реми вкара единственото попадение.

Резултат: 2:1