Уотфорд - Ливърпул, среща от 17-ия кръг на Висшата лига, стадион "Викъридж Роуд", 15:30 часа българско време.

Групата на Ливърпул за мача: 

Вратари: Миньоле, Богдан

Защитници: Шкъртел, Клайн, Морено, Туре, Рандал, Сако, Енрике

Полузащитници: Джан, Алън, Лалана, Айб, Бранаган, Тейшейра, Роситър, Лукас, Хендерсън, Коутиньо

Нападатели: Ориги, Фирмино, Бентеке

Контузени: Фланаган, Ингс, Гомес, Милнър, Стъридж, Ловрен

Прогноза на Gol.bg:
Ливърпул изпадна в миникриза и тимът не е постигал победа в последните си три мача от всички турнири, след като преди това бе натрупал няколко поредни успеха. Днес обаче тимът ще гони трите точки на всяка цена. Юрген Клоп няма да може да разчита на контузените Фланаган, Ингс, Гомес, Милнър, Стъридж и Ловрен, но все пак Сако по всяка вероятност ще може да играе днес.

За Уотфорд Бехрами и Прьодъл се завръщат в строя днес след травми, но пък Хобън и Екстранд са аут и остават в лазарета.

Домакините се намират в страхотна форма и са в серия три поредни успеха, а освен това Игало не спира да къса мрежи и днес ще бъде основна заплаха за защитата на "Мърсисайдци".

В последните 5 мача между тези два отбора предимството е изцяло в полза на Ливърпул, чийто тим е постигнал пет поредни победи над опонента си само за този брой срещи. 

Макар да е новак в елита Уотфорд се представя по-силно от именития си противник и тимът не случайно в момента заема 7-ото място в класирането и е само на 4 точки от топ 4.

Без никакво съмнение по-голяма класа от двата отбора обаче има Ливърпул, така че нашата прогноза е успех с 0:2 за гостите.

Резултат: Уотфорд - Ливърпул 0:2