Хофенхайм – Ливърпул, първи мач от плейофите на Шампионската лига, стадион „Рейн-Некар Арена“, 21:45 часа българско време.

Гледайте мача на живо ТУК!

Прогнозата на Gol.bg:

Ливърпул гостува в Германия без нападателя си Даниел Стъридж, който получи контузия в предсезонната подготовка и все още се възстановява. Големият проблем за „червените“ обаче си остава липсата на Филипе Коутиньо. Бразилецът също страда от травма, но паралелно с това все по-сериозни са слуховете за негов трансфер в Барселона.

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е наясно, че гостуването на Хофе няма да бъде никак лесно. Германците завършиха на четвъртото място в Бундеслигата през миналия сезон.

„Ако играем дори на 95% от възможностите си, ще имаме проблеми срещу Хофенхайм и ще ни отстранят. Това е отбор с много добър треньор и страхотно развитие през последните години. Гледах ги в контролата с Болоня и видях, че опичат да играят с топката. Имат нужната увереност и като цяло са много добър отбор“, заяви Клоп.

Бундеслигата започва този уикенд, а в събота Хофенхайм ще приема Вердер Бремен. Германците все пак са оптимисти за краен успех срещу Ливърпул. „Играем у дома и ще опитаме да спечелим и двата мача. Ще дадем абсолютно всичко от себе си. Определено имаме шансове, а залогът е много голям“, заяви крилото на Хофе Серж Гнабри.

Резултат: 1:2