Лестър - Ливърпул, среща от 14-ия кръг на Висшата лига, стадион "Кинг Пауър Стейдиъм", 21:45 часа българско време.

Групата на Ливърпул за мача:

Вратари: Миньоле, Джоунс

Защитници: Манкуийо, Ловрен, Морено, Туре, Енрике, Шкъртел, Джонсън

Полузащитници: Джерард, Хендерсън, Коутиньо, Стърлинг, Лалана, Лукас, Маркович, Алън, Джан

Нападатели: Борини, Ламбърт

Контузени: Фланаган, Стъридж, Сусо, Балотели, Сако

Прогноза на Gol.bg:
Доста труден за прогнозиране мач, тъй като формата на фаворита Ливърпул е трагична. В миналия кръг отборът от "Анфийлд" едва надви на свой терен коравия Стоук след победен гол на защитника Глен Джонсън малко преди края на мача.

Това бе и първият успех на тима от 5 двубоя насам, а днес отборът на Брендън Роджърс ще гони втора поредна победа във Висшата лига, като подобен сценарий със сигурност ще повиши самочувствието на отбора му, което в момента е доста малко.

Гостуващият тим има доста проблеми с травми и Балотели ще пропусне и тази среща, а освен това другите контузени, които няма да играят, са Фланаган, Стъридж, Сусо и Сако.

За Лестър аут са Хамън и Ъпсън, които са контузени.

Според информации на медиите на Острова Ламбърт и Туре ще бъдат в титулярния състав на гостите в днешния мач, след като свършиха добра работа срещу Стоук в миналия кръг.

Ливърпул има 1 победа, 1 равен и 3 загуби за последните си 5 мача от всички турнири, докато Лестър е записал 1 равен и 4 загуби за същия брой срещи.

"Лисиците" не се представят никак убедително у дома в последно време и за последните си 5 домакинства са записали само една победа, която бе с 5:3 над Манчестър Юнайтед.

Гостите от своя страна са записали само 1 успех при последните си 5 визити във всички турнири и днес ще имат доста трудности да стигнат до трите точки.

Все пак обаче нашата прогноза е минимален успех с един гол за Ливърпул.

Резултат: Лестър - Ливърпул 0:1