Интер - Дженоа, мач от 18-и кръг на Серия А. Стадион "Сан Сиро", Милано, 13:30 часа българско време. Съдия: Русо

Нерадзурите имат 22 точки и сега излизат срещу един от отборите пред тях в класирането. Дженоа има 27 точки и е само на 3 от третото място в класирането. Грифоните се представят отлично до момента през сезона. 


ИНТЕР
Вратари:  Ханданович, Карисо, Берни
Защитници: Андреоли, Кампаняро, Видич, Додо, Мбайе, Д'Амброзио, Донкор
Халфове: Гуарин, Кузманович, Медел, Оби, Кърхин, Ернанес, М'Вила
Нападатели: Паласио, Икарди, Подолски, Пушкаш, Шакири, Бонацоли
Контузени: няма
Наказани: Ковачич, Жуан, Ранокия
Вероятен състав (4-2-3-1): Ханданович – Д'Амброзио, Андреоли, Видич, Кампаняро - Медел, Кузманович - Подолски, Ернанес, Паласио - Икарди

ДЖЕНОА
Групата за мача: Перин, Антонини, Де Майо, Ицо, Бурдисо, Антонели,Лестиен, Фецфасидис, Коста, Еденилсон, Фалке, Ламана, Матри, Куцка, Мандрагора, Приско, Стураро, Рози, Ринкон, Бертолачи.

Контузени: Маркезе
Наказани: Пероти, Ронкалия
Вероятен състав (3-4-3): Перин - Ицо, Бурдисо, Де Майо - Еденилсон, Ринкон, Бертолачи, Антонели - Матри, Куцка, Ламана

 
Прогноза на Gol.bg:
Интер е в огромен подем. Нерадзурите направиха няколко отлични трансфера, а в последния мач направиха равен с шампиона Ювентус. Новият треньор Манчини се справя прекрасно и оптимизма се е настанил в състава. Нерадзурите обаче ще са без трима основни играчи, които са наказани - Ковачич, Жуан и Ранокия.

Извън състава е и Нагатомо, който е с националния тим на Япония за Купата на Азия. Пабло Освалдо, който влезе в сериозен конфликт с Мауро Икарди в последния мач с Юве, не е в групата за срещата.

Очаква се Манчини да направи доста рокади в състава. В защита Д'Амброзио ще играе отдясно, а Андреоли в средата. Подолски ще е титуляр за първи път, а Родриго Паласио ще действа на фланга. Ще има титулярно място и за позабравения Ернанес. Новото попълнение Джердан Шекири ще започне като резерва.

Интер е в отлична кондиция и има всички предпоставки да спечели тази среща.

Резултат: Интер – Дженоа 2:1