Ювентус - Олимпиакос, мач от четвъртия кръг на група А на Шампионската лига. Стадион "Ювентус", Торино, 21:45 часа българско време. Съдия: Мартин Аткинсън (Анг)

Изключително важен мач и за двата отбора. Олимпиакос победи Ювентус у дома преди 2 седмици и има 3 точки повече от своя съперник. Изумителното в група А е, че във всеки мач до момента печели домакина. 6 срещи, 6 победи на домакините. Това може да даде предимство на Ювентус

ЮВЕНТУС
Вратари:  Буфон, Сторари, Рубиньо
Защитници: Огбона, Бонучи, Киелини, Лихтщайнер
Халфове:  Погба, Пирло, Маркизио, Падоин, Асамоа, Видал, Перейра, Матиело, Ромуло
Нападатели: Тевес, Коман, Джовинко, Йоренте, Мората
Контузени: Мароне, Бардзали, Касарес, Пепе, Евра
Наказани: няма
Вероятен състав (4-3-1-2): Буфон – Лихтщайнер, Бонучи, Киелини, Асамоа - Маркизио, Пирло, Погба - Видал - Мората, Тевес
 

ОЛИМПИАКОС

Вратари: Роберто, Хутесиотис, Мегиери
Защитници: Маниатис, Ботиа, Елабделауи, Джианулис, Абидал, Сиовас, Авлонитис, Масуаку, Салино
Халфове: Миливойевич, Афелай, Н'Динга, Дурмас, Домингес, Касами, Бухалакис, Фустер, Маниатис
Нападатели: Митроглу, Диамантакос, Вергос
Контузени: Бенитес
Наказани: няма
Вероятен състав (4-2-3-1): Роберто - Елабделауи, Ботиа, Абидал, Масуаку - Н'Динга, Миливойевич - Маниатис, Домингес, Фустер - Митроглу
 

Прогноза на Gol.bg:
Изключително важен мач за Ювентус, който записа две поредни загуби в групата, след като спечели първия мач. Формата на бианконерите обаче не е най-добрата. Треньорът Масимилиано Алегри ще трябва да се справя без Мароне, Бардзали, Касарес, Пепе и Евра, които са контузени. Огбона и Асамоа бяха повикани, въпреки травмите, които получиха в последния мач.

Алегри обаче смята да промени схемата на игра. Очаква се бианконерите да започнат с четирима в отбрана. Лихтщайнер ще действа отдясно, а Асамоа като ляв защитник. В центъра ще са Киелини и Бонучи. В средата на терена Юве ще играе с ромб. Пирло ще бъде най-близо до защитата, а Видал - до атаката. В предни позиции ще са Мората и Тевес.

Гостите нямат проблеми с контузии, като единствено Бенитес е извън игра. Нов провал ще сложи край на шансовете на Ювентус да продължи напред. Гърците обаче идват със самочувствие. 

Резултат: Ювентус - Олимпиакос 2:1