ЦСКА - Пирин, среща от Първа лига на България, стадион "Българска армия", начало 20.00 часа.

Последните 10 срещи на ЦСКА във всички турнири: Общо 9 победи и 1 равенство. От тях 5 победи в последните 5 домакинства.

Последните 10 срещи на Пирин във всички турнири: Общо 1 победа, 6 равенства и 3 загуби. От тях 5 равенства и 1 загуба в последните 6 гостувания.

В последните 10 директни срещи домакините имат 5 победи, гостите нямат победа и 5 пъти са завършили наравно. На домашния терен на ЦСКА София имат изиграни 5 срещи, като домакините имат 3 победи, гостите нямат победа и 2 пъти са завършили наравно.

Вероятни състави: 

ЦСКА: Черниаускас, Дюлгеров, Бодуров, Барт, Недялков, Пинто, Малинов, Манолев, Тиаго, Кулма, Каранга.

Пирин: Макенджиев, Попев, Николов, Сандев, Башлиев, Траянов, Костадинов, Благов, Суда, Рения, Костов.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

ПРОГНОЗА: ЦСКА е абсолютен фаворит в срещата и всичко друго освен домакинска победа ще бъде супер сензация и изненада.

В предишния кръг ЦСКА се издъни срещу Етър и стигна само до равенството 2:2, което свали армейците от първото място. В момента червените изостават на четири точки от Лудогорец и при победа ще съкратят тази разлика.

Срещата е изключително важна и за това в какво настроение ще влезе ЦСКА в седмицата предхождаща Вечното дерби с Левски. Капитанът на домакините Божидар Чорбаджийски е аут от срещата, тъй като все още лекува контузия.

Неговото място в центъра на защитата ще заеме Александър Барт. Пирин няма какво да губи и ще излезе освободен на "Армията". Благоевградчани са водени от Милен Радуканов, който преди време бе наставник на ЦСКА.

Срещата за гостите пропуска Конър Хендерсън. Трябва да се отбележи, че Пирин играе страхотно при гостуванията си, като има само една загуба - от Етър.

"Орлетата" извъртяха дори равенство с Лудогорец в Разград - 1:1. Очакванията са за здрав футбол, малко положения и голове. Ще заложим за победа на ЦСКА.

Резултат: ЦСКА - Пирин 1:0