Бившата изгора на Кристиано Роналдо Ким Кардашиан вече няма какво да скрие от света, а за това може да бъде винено американското издание на "Плейбой", което разпространи за своите специални клиенти 25 непубликувани нейни фотоси от преди три години.

Госпожица Кардашиан не просто е гола, тя е така, както майка я е родила, а част от скандалните снимки изтекоха вече в интернет. Ако някой пък се е чудил защо Роналдо е с нея, сега вече отговорът на този въпрос е по-ясен от всякога.

Самата Ким далеч не е доволна от случилото се: "Ким бе много ядосана от публикуването на новите снимки. Тя откачи, тъй като не вярваше, че някой ще ги види отново", споделя източник пред "Радаонлайн".

Първоначално красавицата позира за фотообективите на изданието, но версията бе цензурирана. По-рано тази година пък Ким призна, че решението й да се снимка гола е било сред най-лошите в живота й, а надали сегашният скандал ще промени мнението й.

"Съжалявам, че се снимах за "Плейбой", беше много неловко", споделя звездата, която за изненада на всички е била посъветвана от майка си да го направи: "Опитай, може никога да не те поканят отново. Никой не знае коя си, шоуто все още не е в ефир. Направи го и ще имаш тези красиви снимки, на които да се наслаждаваш, когато си на моите години", е заявила старшата.

Е, определено сега Ким разполага с две дузини снимки, на които да се наслаждава. С тях разполага и по-голямата част от мъжкото съсловие в интернет, а едно е сигурно - те определено ще им се радват, дори и на годините на майка й.

Това е поредната сага, в която г-ца Кардашиан е заплетена, след като наскоро в мрежата се появи аматьорско порно видео, в което се подвизаваше младо момиче, изглеждащо досущ като нея и мнозина решиха, че наистина виждат знойната брюнетка в действие.

Ето и повече от скандалната фотосесия: