По-голямата част от привържениците на Реал Мадрид предпочитат да видят в отбора Фернандо Йоренте, вместо суперзвездата на Манчестър Юнайтед. Това показва анкета в сайта на вестник "Марка".

Жозе Моуриньо вече обяви, че не планира привличането на нови футболисти през зимата, но ситуацията може и да се промени след желанието на англичанина да напусне. Португалецът все пак загатна, че ако Юнайтед обяви играча за продан Реал може и да се включи в битката за подписа му.

69% от гласувалите в анкетата дават предпочитанията си обаче за Йоренте, който също е песимист по отношение на евентуален трансфер. Останалите 31% са на мнение, че Руни трябва да бъде взет.

Испанският национал е и много по-евтин от нападателя на Червените дяволи, тъй като клаузата за предварителното разтрогване на контракта му е 36 милиона евро. Руни струва поне 60 милиона. Или някъде толкова ще иска Юнайтед за него.

Флорентино Перес обаче може да бъде сериозно изкушен да привлече Уейн и да го събере отново с бившия му съотборник Кристиано Роналдо, с когото да бъдат в основата на новите успехи на Реал.