Халфът на турския колос Бешикташ Гути призна, че много би искал да се върне в Реал (Мадрид) и да заиграе под ръководството на Жозе Моуриньо.

Опитният полузащитник акостира на "Инюню" през лятото на миналата година, но не крие желанието си някой ден да се върне обратно на "Сантяго Бернабеу" и да опита какво е да работиш със Специалния.

34-годишният бивш испански национал изкара 15 години в "Белия балет", но двамата с Раул Гонсалес напуснаха отбора преди няколко месеца.

"Аз направих дебюта си за Реал под ръководството на Хорхе Валдано. Смятам, че сегашният треньор на клуба Жозе Моуриньо е един от най-добрите специалисти в световен мащаб. Харесва ми идеята да играя в Реал под негово ръководство", заяви Гути пред радио "Кадена Сер".

Екс-звездата на столичния испански тим отбеляза също, че е впечатлен и същевременно изненадан от бързата адаптация на новите попълнения към живота и футбола в Испания.

"Ди Мария и Йозил изненадващо бързо се адаптираха към обстановката, те могат да дадат много на Реал (Мадрид).", отбеляза ветеранът.