Жозе Моуриньо е решил да се възползва от силното представяне на Реал Мадрид в контролните мачове и да излезе с офанзивен състав в неделния първи мач за Суперкупата на Испания срещу Барселона.

През пролетта португалецът отнесе доста критики за подхода си в четирите мача срещу каталунците, от които успя да спечели единствено финала за купата на Краля след продължение.

Мнозина не харесаха идеята му да постави Пепе като опорен полузащитник в тези срещи и така столичани да действат предимно в защита.

Днес обаче, вестник “Марка” твърди, че Специалния планира атакуваща формация за неделния сблъсък. В нея Пепе ще бъде върнат в центъра на отбраната, а като вътрешни полузащитници ще играят Кедира и Чаби Алонсо.

Пред тях ще бъдат разположени Кристиано Роналдо, Месут Йозил, Карим Бензема и Фабио Коентрао, който ще започне по лявото крило вместо изостаналия с подготовката Анхел ди Мария.

Една промяна може да има в защитата, където Алваро Арбелоа вероятно ще замени контузения Серхио Рамос. В Мадрид очакват атакуващ футбол от Реал, който прегази всичко в контролите си и вкара много голове.