Младият защитник на Реал Мадрид Рафаел Варан е на мнение, че под ръководството на Жозе Моуриньо със сигурност ще се превърне в още по-силен играч.

Французинът прави добро впечатление в последните няколко мача, в които бе титуляр и макар и само на 18 години демонстрира потенциала си.

„Моуриньо определено знае какво е необходимо на млад футболист като мен, за да стане по-добър играч. Неговите методи са наистина забележителни” споделя Варан, който бе купен от Ланс през лятото, пред вестник „Екип”.

„Истината е, че в момента живея като в сън, защото всичко стана невероятно бързо. Та само преди година дори не тренирах с първия отбор на Ланс, а сега нося екипа на Реал Мадрид и играя пред пълен „Сантяго Бернабеу”. Просто е невероятно” добавя той.

„Още когато пристигнах на летището в Мадрид се почувствах така, сякаш идвам в друг свят. Мечтаех да дебютирам за първия тим, а ето че дори вкарах и гол и никога няма да забравя какво изпитах. Това ме мотивира още по-силно да давам всичко от себе си във всяка една тренировка и мач” изтъква играчът, който е благодарен за подкрепата на Зинедин Зидан.

„Определено неговото присъствие тук ми носи сигурност. За един млад играч е важно да получава съвети от толкова опитен футболист, особено ако играе в чужбина и в толкова голям тим” твърди още Варан.