Защитникът на Реал Мадрид Раул Албиол обяви, че в нито един момент не е искал да напуска отбора, въпреки липсата на игрово време.

През този сезон бранителят се появява съвсем рядко на терена, като дори младият Рафаел Варан се ползва с по-голямо доверие от треньора Жозе Моуриньо.

Наскоро се появиха слухове, че той е казал на шефовете, че иска да бъде продаден, за да запази мястото си в националния тим, но сега това бе отречено.

“Ясно е, че това е труден период за мен. От началото на сезона нямам много игрови минути, но продължавам да работя и ще опитам да убедя треньора да разчита на мен”, заяви Албиол, който все пак бе повикан от селекционера Висенте дел Боске за квалификациите с Чехия и Шотландия.

"Предизвикателството е сериозно, но в нито един момент не съм обмислял да напускам, а и никой от клуба не ми е казвал, че на мен няма да се разчита
".

“Не мисля, че Варан е фаворизиран в сравнение с мен. Той има същите възможности каквито и аз. Във футбола е важно да се стремиш винаги да се подобряваш и точно това ще се опитам да направя и аз. Така или иначе никога не съм имал проблеми с Жозе Моуриньо”, добави Албиол.