Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо обяви, че няма никакво намерение да се разделя с Гонсало Игуаин.

Напоследък се увеличиха слуховете, че двамата са в конфликт и е твърде вероятно аржентинецът да напусне, като дори има вариант да бъде разменен за Серхио Агуеро.

Днес обаче Жозе бе категоричен: “Нямам никакво желание да продавам Гонсало Игуаин. Той е важен играч и ние се нуждаем от него”, заяви той преди мача с Еспаньол утре.

Той потвърди, че Анхел ди Мария е контузен и се изказа много ласкаво за Нури Шахин, който направи силен мач в средата на седмицата за националния отбор.

“Ди Мария е контузен и това е лошо, защото с него сме по-силни. Той опитва да се възстанови, така че се надявам това да стане скоро. Хубаво е, че Нури се представи силно за Турция, но според мен е много по-лесно да играеш за националния си тим, отколкото за някой от водещите отбори в Европа”.

Моуриньо не спести и добрите думи за Естебан Гранеро, който се очаква да бъде титуляр срещу Еспаньол. “Той го заслужава, защото притежава характер, страхотна личност е и трябва да бъде част от Реал Мадрид. За мен той символизира клуба и в нито един момент не ми е създавал проблеми”.