Нападателят на испанския първенец Реал Мадрид Карим Бензема заяви, че би искал един ден да играе в един отбор не само с Кристияно Роналдо, но и с Лионел Меси.

"Меси или Кристияно Роналдо? Не мога да избера само един от тях двамата, защото те са различен тип футболисти. Наистина много бих искал да играя в един отбор и с двамата", каза Бензема пред РМС.

"Жозе Моуриньо за мен е абсолютният №1 сред треньорите. Имал съм страхотни наставници, но без съмнение той е най-добрият."

"Защо да не завърша кариерата си в Реал Мадрид? Не зная дали ще играя дълги години за Реал, ще видим. Всичко се получава супер, поне за момента. Ние спечелихме титлата и сме много горди от това."

"В началото ми беше малко трудно, защото бях отделен от семейството си. Но с малко повече търпение и здрава работа нещата се подобриха. Винаги съм искал да играя за Реал и сега съм много щастлив."

"Зидан ми помогна много, неговата подкрепа бе важна за мен. Той е най-добрият футболист за всички времена във Франция и той проведе разговор с мен."

"И Моу винаги ми е казвал това, което иска от мен. Ние говорихме много един с друг и той показа доверие в мен", завърши Бензема, който вкара 21 шампионатни гола през този сезон за "кралете".