Кристиано Роналдо шокира феновете на Реал Мадрид като обяви, че не е щастлив в отбора.

Снощи португалецът реализира две попадения при победата над Гранада с 3:0, но бе факт, че и в двата случая изобщо не се зарадва.

“Тъжен съм и хората в клуба знаят за това. Именно заради това не празнувах головете си” заяви с половин уста той след двубоя.

Според столичните медии в събота португалецът се е срещнал с Флорентино Перес и му е казал, че не се чувства обичан в Реал, без обаче да обясни причините.

Вестник “АС” веднага написа, че това е ясен знак, че Роналдо иска да напусне, което определено е шокиращо, при положение че досега не спираше да твърди, колко добре се чувства на “Бернабеу”. Той има договор до 2015-а година, според който взима по 10 милиона на сезон.

Според една от хипотезите в основата на проблемите са влошени отношения с някои от съотборниците му, с които до скоро е бил много близък, като Марсело, Коентрао и Пепе.

Засега не е ясно какво планира ръководството, за да оправи ситуацията, но вероятно тимът ще работи усилено по време на паузата, за да разбере какво се случва и защо най-голямата звезда на отбора не се чувства щастлив.