Реал Мадрид ще бъде с нова защита при утрешното гостуване на Селта, разкри помощник-треньорът Айтор Каранка, който за пореден път се яви на пресконференция вместо Жозе Моуриньо.

Столичани са решили да дадат почивка на някои от играчите, така че формацията в отбрана ще бъде съвсем различна.

„Разполагаме с достатъчно голям отбор, за да печелим мачове, така че съставът утре ще бъде достатъчно силен. Варан, Рамос и Коентрао заслужават да получат почивка, след като играха в последните мачове. Има обаче други футболисти, които пък заслужават да бъдат на терена” заяви Каранка.

Най-вероятно Пепе и Рикардо Карвальо ще стартират в центъра на отбраната, а Марсело ще бъде използван в лявата част на защитата. Възможно е на вратата да бъде възстановения от контузия Икер Касияс. Иначе Каранка за пореден път обяви, че титлата е загубена.

„Практически няма как да стигнем до първото място, но желанието ни е да изпреварим Атлетико за второто. Не подценяваме първенството в никакъв случай и искаме да продължим да печелим” добави той.

Относно бъдещето на Жозе Моуриньо помощник-треньорът обяви, че Специалния мисли единствено за Реал и как да завърши сезона по най-добрия начин.