Живата легенда на Челси Франк Лампард посъветва клубното ръководство да прекрати политиката си, да сменя мениджърите през няколко месеца. 

Според английския национал отборът трябва да има мениджър, който да получи шанс да води лондончани за по-дълъг период от време, тъй като по този начин само ще бъде постигната нужната стабилност.

Към момента "Сините" дори нямат постоянен наставник, тъй като Рафаел Бенитес ще запази поста си до края на сезона, след което ще бъде освободен. Откакто Лампард пристигна на "Стамфорд Бридж", той е имал цели 9 мениджъра. Ветеранът призна с половин уста, че иска да види Жозе Моуриньо отново в клуба.

Все пак обаче отсече, че според него не е коректно да се коментира още кой може да застане начело на отбора, тъй като Рафа Бенитес в момента е наставник на "Сините".

"Би било много хубаво един мениджър да пристигне и да остане известно време на тази работа. Ние всички сме наясно, че сме имали някои временни наставници, но със сигурност феновете на отбора ще бъдат по-щастливи, ако имаме мениджър, който може да остане в клуба за повече от половин сезон", заяви Лампард, цитиран от "Дейли Меил".

В последно време със завръщане на "Стамфорд Бридж" усилено е свързвано името на Жозе Моуриньо, чието бъдеще в Реал Мадрид е под сериозна въпросителна.
През последните седмици има доста спекулации в английската преса, че Специалния ще се завърне в лондонския клуб, след като вече е "заровил томахавката' с Роман Абрамович.

"Жозе е абсолютно фантастичен мениджър, една от легендите на Шампионската лига", подчерта английският национален халф.

"Няма никакво съмнение в неговите качества, независимо дали той ще дойде в Челси или ще остане в Реал Мадрид, или пък отиде в някой друг клуб. Вярвам, че който и клуб да поеме Жозе, той може да постигне успехи с него".

"Не съм обаче аз човекът, който трябва да говори за решенията, нито пък искам да "подливам вода' на настоящия ни мениджър, особено когато краят на сезона наближава"

"В момента си имаме наставник, макар и временен, и не мисля, че е правилно да се спекулира кой ще го замени през следващия сезон". Пред Челси предстои доста трудно гостуване на Ливърпул, което ще се състои утре.

"Челси е отбор победител. Ние всички знаем къде искаме да бъдем и желанието ни е през следващата година отборът да играе в Шампионската лига. През миналия сезон бяхме пълна катастрофа, но след това спечелихме най-комерсиалния турнир и по този начин това стана най-добрата кампания в историята ни. Това е футболът. Оценяват те по трофеите", завърши Лампард.