Гарет Бейл очаквано бе в добро настроение, след като снощи отбеляза хубав гол при равенството 2:2 на Реал Мадрид срещу Ювентус.

Уелсецът изглежда във все по-добро състояние и получи много похвали за попадението си. Той получи топката на границата на наказателното поле, смени рязко посоката и с остър удар стреля в долния ляв ъгъл на Буфон.

„Винаги е хубаво да вкараш, така че съм доволен. На този стадион се играе трудно, защото Ювентус е много силен отбор, така че точката не е лоша. Искахме да спечелим, но ще приемем и равенството, тъй като с него се приближаваме до класирането си за следващата фаза“ коментира Бейл пред „Скай Спортс“.

Той бе заменен в 75-ата минута от Карло Анчелоти и твърди, че се чувства във по-добра форма. „Не съм сигурен защо бях заменен, но това е решение на треньора, с което трябва да се съобразя. Хубаво е, че записах 3 участия за седмица, защото това ще подобри формата ми“ добави той.

Бейл вече има 4 гола на сметката си за 9 появявания с екипа на Реал, а освен това успя да помогне и с няколко асистенции, така че наистина изглежда, че съвсем скоро ще бъде в оптималното си състояние.