Икер Касияс опроверга слуховете, свързващи го с трансфер в английската Висша Лига и заяви, че мисли единствено върху престоя си в Реал Мадрид.

Както е известно, капитанът на мадридчани загуби титулярното си място в средата на миналия сезон и от тогава е резерва на Диего Лопес.

Това предизвика много спекулации относно бъдещето му на "Сантяго Бернабеу". Според последните слухове, от него се интересува английския Арсенал, който през лятото привлече сензационно Месут Йозил. Касияс обаче е категоричен, че в момента мисли само за Реал Мадрид.

"В момента решението ми е да остана в Реал Мадрид. Искам да спечеля Десетата (титла в Шампионската Лига), повече купи и още титли на Испания", коментира Касияс пред Антена3.

"Има много спекулации за мен. Всеки ден има някакви слухове. И се появяват подобни новини. Но аз съм играч на Реал Мадрид. Това е клубът,където съм бил винаги и където искам да остана".

"Да имаш толкова дълга кариера и да играеш за този клуб ти дава възможност всеки сезон да се бориш за трофеи. Но да останеш толкова дълго в Мадрид не е лесно. Трябва всяка година да се справяш по-добре, а изискванията се повишават".

"В момента Реал Мадрид е моят клуб. Радвам се да съм тук. След 5-6 години ще видим".