Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти изключи както привличането, така и напускането на футболисти от отбора през януари.

Смяташе се, че столичани могат да се разделят с някои играчи като Фабио Коентрао, Анхел ди Мария и дори Икер Касияс, но италианецът изключи подобна възможност след контролата с ПСЖ спечелена с 1:0.

Запитан за трансферните планове на клуба, той отсече: „За нас трансферният прозорец е затворен, тъй като нито някой ще дойде, нито някой ще напусне“. Наставникът коментира и други въпроси.

„Положението на Касияс е ясно – той ще играе в Шампионската лига и за Кралската купа. По отношение на Чаби Алонсо вярвам, че скоро футболистът ще постигне споразумение с клуба за оставането си“.

Анчелоти остана доволен от представянето срещу бившия му отбор. „Не е лесно да играеш, когато си бил в почивка и не си имал мачове известно време. Направихме обаче добър двубой, който заслужаваше да се гледа, защото и ПСЖ бе на ниво.  Уверени сме в себе си и вярваме, че ще направим солидна втора част от сезона“.