Гарет Бейл ще пропусне и утрешния мач на Реал Мадрид срещу Атлетик Билбао, след  като не е тренирал цяла седмица нормално. 

Уелсецът е с нов здравословен проблем, макар и според Карло Анчелоти да е сигурно, че ще бъде на линия за първия сблъсък с Атлетико от полуфиналите на турнира за Купата на Краля в средата на следващата седмица. 

„Утре той трябва да тренира нормално. Проблемът не е сериозен. Просто трябва да влезе в добър ритъм и да натрупа увереност. Ще бъде готов обаче за следващия мач” обясни италианецът. 

Така или иначе това е поредният пропуснат двубой от Бейл, който от идването си на „Бернабеу” често получава травми и не успява да повтори силната си игра от последните сезони с екипа на Тотнъм. 

Засега не е ясно кой ще бъде неговият заместник като Анчелоти се колебае между Хесе Родригес и Анхел ди Мария. 

Добрата новина, че за първи път от почти 3 месеца Рафаел Варан е включен в групата на Реал. Французинът се възстановяваше от възпаление на оперираното му коляно и със сигурност ще започне на пейката. 

„Двубоят ще бъде много труден и за да спечелим трябва да дадем над 100% от възможностите си” изтъкна Карлето по отношение на предстоящия мач.