Най-добрият реализатор в историята на Реал Мадрид Раул Гонсалес заяви, че няма предпочитания в битката между бившите си отбори на 1/8финал в Шампионската лига.

В сряда Кралския клуб ще гостува в Гелзенкирхен срещу Шалке, където нападателят игра в продължение на два сезона и се представи доста добре, преди да замине за Ал Сад.

„На „Фелтинс Арена“ ще викам за Шалке, а на „Бернабеу“ за Реал. Когато разбрах за жребия първо си помислих, че щеше да е хубаво да играя, но от друга страна е се радвам, че ще гледам мача като фен“ заяви Раул пред сайта на германския тим.

„В Реал мина почти цялата ми кариера и се насладих на много успехи. В Шалке обаче също преживях страхотни моменти и се свързах по невероятен начин с клуба. Честно си признавам, че не мога да дам предпочитанията си нито един от двата отбора и ако можех бих играл и за двата“ добави той.

„Реал са много силни в момента, а Кристиано Роналдо е в най-добрия момент от кариерата си. Те играят здраво във всеки мач, а и са силно амбицирани да спечелят трофея. За да има Шалке успех играчите трябва да дадат по 120% от възможностите си и в двете срещи, за да могат да триумфират. Освен това за тях е задължителен добър резултат от първия мач“ каза още Раул.