Защититникът на Реал Мадрид Серхио Рамос при със задоволство преднината, която тимът му постигна срещу Байерн Мюнхен.

Авансът от 1:0 не гарантира нищо на Кралския клуб, но определено увеличи шансовете му да стигне до финала, така че бранителят бе доволен.

„Беше мач, в който трябваше да работим здраво и го направихме. Те действаха по начина, който им допада, тъй като владееха повече топката, но ние бяхме солидни в защита. Пресирахме ги, на няколко пъти им отнехме и бяхме опасни, въпреки че не доминирахме. 1:0 е много добър резултат, за да отидеш в Мюнхен“ заяви Рамос.

„Байерн разполага с отлични играчи и имаше контрол върху топката, но ние успяхме да им се противопоставим. Без съмнение се раздадохме напълно. Благодарни сме и на феновете за подкрепата, защото те правят домакинствата ни по-лесни. Атмосферата бе наистина изключителна“ добави той.

„Касияс отново направи ключово спасяване, но това не ни изненада, защото имаме двама отлични вратари, на които може да се разчита в трудни моменти. Разбира се, че реваншът ще бъде труден и този резултат не ни гарантира класирането за финала, така че ще бъдем готови за битка. В Германия играем трудно, но статистиките са, за да се променят. Имаме отбор и амбиция да се справим добре“ изтъкна още Рамос.