Кристиано Роналдо бе доволен от аванса, който Реал Мадрид взе в битката с Байерн, макар и да не е сигурен, че това 1:0 ще бъде достатъчно за крайния успех. 

Португалецът се завърна след 3-седмично отсъствие поради контузия и малко след попадението на Бензема пропусна отлично положение на удвои преднината. 

„Трябва да сме доволни, защото спечелихме. 1:0 е добър резултат, макар и да не е сигурно, че ще бъде достатъчен за крайния успех. Възможно е обаче и да стигне. Важното е, че имаме предимство и ако успеем да вкараме на техния стадион ще направим нещата много трудни за тях, така че сме уверени” коментира звездата. 

„Разбира се, че на реванша напрежението ще бъде солидно. Ние обаче сме силен тим, който има предимство и вярваме, че ще успеем да стигнем до финала” добави Роналдо като изтъкна, че не е имало риск за здравето му. 

„Бях малко нервен, тъй като това бе първия ми мач от 3 седмици. Чувствах се добре и така бе през цялото време. Не усещах дискомфорт. Някои хора не искаха да играя, но други искаха и всичко мина добре. Отново съм тук, за да помогна на отбора да побеждава. Много се радвам и за силния мач на Коентрао. Когато е уверен той е най-добрият на своята позиция в света” каза още лидерът на Реал.