Пари Сен Жермен е започнал да продава фланелки с името на Анхел ди Мария на гърба, пишат в Испания и Франция. Това засилва още повече слуховете, че аржентинецът ще премине във френския шампион.

Все пак трябва да се уточни, че екипите не се продават в официалните магазини на клуба, но пък се купуват, тъй като са по-евтини от оригиналите. Фланелката дори е с №11 на гърба, който е свободен в тима на Лоран Блан и затова е много вероятно именно с този номер да се подвизава световния вицешампион.  

Идването на Хамес Родригес на „Сантяго Бернабеу“ е още едно нещо, което прави трансферът на Ди Мария силно вероятен. Треньорът на Реал Карло Анчелоти е много доволен от него и би се радвал да го задържи в отбора си, но се счита, че и той няма да успее да го спаси.

За разговори между двата клуба се появифа информации още преди време, като се смята, че за да изпълнят условията на финансовия феърплей, от ПСЖ ще искат да получат аржентинеца под наем за сезон 2014-2015, но ще гарантират, че следващото лято ще платят 60 милиона евро за него.