Това е най-важният ден във футболната ми кариера, обяви новото попълнение на Реал Мадрид Кейлор Навас, който бе представен официално като играч на столичани. 

Костариканецът премина успешно медицинските тестове и подписа договор за 6 години с Кралския клуб. Той ще взима по около 2,5 милиона евро на сезон, като ще играе с №13. 

„Искам да благодаря на Бог, защото сбъдна една моя мечта. Искам да благодаря и на Реал Мадрид за показаното доверие в мен, на моите сънародници от Коста Рика и на всички фенове, които са тук, за да ме посрещнат” заяви още 28-годишният футболист. 

„Изключително горд съм, че съм част от най-големия клуб в света. Ще оставя сърцето си на терена във всяка една ситуация и вярвам, че ще опитам да помогна на отбора да спечели много трофеи. Да живее Мадрид!” добави Навас. 

„Нашата цел винаги е била да продължаваме да се развиваме и подобряваме и затова с радост можем да представим един от най-добрите вратари в света, който в последните години показа своя талант, професионализъм и отдаденост. Кейлор Навас, добре дошъл в твоя дом. Никога не се предавай и винаги можеш да разчиташ на нас” заяви президентът Флорентино Перес.