Крилото на Реал Мадрид Анхел ди Мария е поискал да напусне клуба, разкри треньорът Карло Анчелоти. 

Бъдещето на аржентинеца отдавна е предмет на спекулации след идването на Хамес Родригес и явно самият той предпочита да отиде в друг отбор, където ще има много повече възможности за изява. 

Той бе спряган сериозно за Пари Сен Жермен, но французите се отказаха от услугите му заради високата му цена. Манчестър Юнайтед също е вариант и на този етап именно те са фаворити за подписа му. 

„Той все още е наш играч и съм изненадан от информациите, че между него и клуба има проблеми. Няма нищо такова, но е вярно, че Ди Мария поиска да напусне и  отхвърли предложението на клуба. Търсим решение, което трябва да удовлетворява всички” заяви Анчелоти. 

„Надявам се, че до края на трансферния период ще успеем да намерим решение на този въпрос. На този етап обаче той остава наш футболист и продължава да работи, така че няма да има никакъв проблем. Ако все пак не се стигне до трансфер ще остане при нас и всичко ще бъде наред” добави той. 

Счита се, че Реал ще иска да получи около 50-60 милиона евро за футболиста, който има договор до лятото на 2018-а година. В същото време Анчелоти разкри и какво е положението със Сами Кедира, който е напълно замразен и явно е в конфликт с ръководството. 

„Неговата ситуация е различна от тази на Ди Мария. Има още една година от договора си, но отказва да го поднови. Той обаче не е поискал да напусне, така че ще видим какво ще се случи с него”.