Лидерът на Реал Мадрид Кристиано Роналдо днес тренира заедно със съотборниците си преди утрешния реванш срещу Атлетико за суперкупата на Испания. 

Това увеличава шансовете на португалеца да започне в двубоя, след като в първата среща напусна на почивката заради болки в лявото коляно. 

Вчера той тренира на облекчен режим, но днес изглежда, че проблемът вече отшумява и може би наистина ще се окаже, че не става въпрос за нещо сериозно, както изтъкна Карло Анчелоти веднага след първата среща. 

Все още съществува обаче сериозна възможност италианецът да направи значими промени в своите стартови 11 и според „Марка” има вероятност 5-6 да бъдат новите играчи в състава. 

Счита се, че Кейлор Навас би могъл да бъде титуляр на вратата за първи път в официален двубой на мястото на Икер Касияс. В защита пък Фабио Коентрао може да замени Марсело в лявата зона, а Рафаел Варан да се появи вместо Пепе в центъра.  

В средата на терена е възможно Иско да стартира вместо Чаби Алонсо и да партнира на Тони Кроос. Хамес Родригес пък е очевидния избор за позицията на Роналдо, ако португалецът все пак бъде запазен. Представилият се силно в първия мач Анхел ди Мария също може да започне, въпреки несигурността около бъдещето му.