Кристиано Роналдо може и да не е в най-доброто си състояние, но въпреки това не пропусна да отбележи първия си гол за сезона в Лигата още в първия си мач. 

При това го направи срещу Кордоба, който по този начин се превърна в негова жертва №47, откакто португалецът пристигна на „Бернабеу” през 2007-а. 

Оттогава единственият, на който той не е вкарал е Динамо Загреб, който преди няколко години бе съперник на Реал в групите на Шампионската лига. 

Ето и останалите тимове срещу които Роналдо има поне по един гол: Аякс, Алмерия, Атлетик Б, Атлетико, Апоел, Оксер, Барселона, Байерн, Бетис, Борусия Д, Селта, ФК Копенхаген, ЦСКА М, Депортиво, Елче, Еспаньол, Галатасарай, Хетафе, Гранада, Еркулес, Ювентус, Леванте, Лион, Малага, Майорка, Ман Сити, Ман Юнайтед, Марсилия, Милан, Мурсия, Осасуна, Понферадина, Расинг, Райо, Сосиедад, Шалке, Севиля, Спортинг, Тенерифе, Тотнъм, Валенсия, Валядолид, Виляреал, Херес, Сарагоса и Цюрих. 

Той има 3 попадения в 4 официално срещи през тази кампания, след като преди това вкара два пъти при триумфа за Суперкупата на Европа срещу Севиля. Освен това ознаменува своя мач №250 за Реал с гол, с което сметката му се увеличи до 255, а в първенството има 178 попадения в 166 срещи.