Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти също ще даде почивка на суперзвездата си Кристиано Роналдо и той няма да играе в утрешното гостуване на Реал Сосиедад, пише „Марка”. 

Така италианецът ще последва селекционера на Португалия Пауло Бенто, който вчера не включи най-добрия играч в Европа за европейската квалификация срещу Албания следващия уикенд. 

Причината за това естествено са здравословните проблеми на нападателя, които го мъчат от началото на сезона, след като и в края на миналата кампания той приключи с оплаквания. 

Анчелоти е на мнение, че сега е най-подходящият момент Кристиано да получи отдих, след като по този начин той няма да има двубой в продължение на 18 дни и ще може да работи по специфичен план, който да го възстанови за дербито с Атлетико на 13 септември. 

При това положение утре срещу Сосиедад триото в атака ще бъде съставено от Хамес Родригес, Гарет Бейл и Карим Бензема, а Иско се очаква да стартира в средата на терена и да помага на Лука Модрич и Тони Кроос. 

В същото време Роналдо даде интервю пред португалска телевизия, в което заяви: "Не съм във футбола, за да си създавам приятели, а за да печеля и да побеждавам" заяви той.