Нападателят на Манчестър Юнайтед Хавиер Ернандес също е вариант за подсилване на атаката на Реал Мадрид, пише вестник „Марка”. 

Столичани търсят нападател, който да бъде алтернатива на Карим Бензема, тъй като в момента Хесе Родригес продължава да се възстановява от тежка контузия, а Алваро Мората бе продаден на Ювентус. 

Слуховете пращат Радамел Фалкао на „Бернабеу”, но веднага изниква въпроса кой измежду колумбиеца и французина ще остане на пейката в селекцията на Карло Анчелоти, който просто не би могъл да разчита на двамата едновременно. 

Затова според мадридското издание от Реал предпочитат да привлекат футболист под наем, който освен това няма да създава проблеми, че през повечето време ще бъде резерва на Бензема. 

За Чичарито е ясно, че няма бъдеще в Юнайтед и тимът няма да има нищо против да се раздели с него. Мексиканецът показа през първия си сезон на „Олд Трафорд”, че може да бълежи голове и да променя развоя на мачовете, влизайки от пейката, така че може да се окаже доста полезен. 

Алваро Негредо също остава вариант, но там Валенсия е с по-добри шансове да го вземе. Така или иначе обаче е сигурно, че до утре вечерта Реал трябва да реши проблема си с атаката.