Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти не скри разочарованието си след поражението с 2:4 от Реал Сосиедад, което дойде, след като столичани водеха с 2:0 в началото. 

„Разочарован съм, защото не искам да виждам отбора да играе по този начин. Пред първия половин час всичко бе наред. След това обаче ситуацията се промени и трябва да разберем защо се получи така” заяви италианецът. 

„На практика гледахме два мача. Действахме концентрирано в продължение на 30 минути и след това играта ни просто се срина. Явно решихме, че сме си свършили работата. Започнахме да допускаме нарушения и корнери, а това не бе добре. Когато си повел с 2:0 трябва да можеш да контролираш нещата и аз нося отговорност за това. Нещо трябва да се промени и ще се промени” добави той. 

„Големият  проблем бе, че всичко в играта ни се разпадна изведнъж след 30-ата минута. Тук не става въпрос дали някой е виновен или не. В един момент спряхме да печелим втората топка и загубихме баланса в играта си. Просто в този тип мачове трябва да покажем различно отношение и концентрация” каза още Анчелоти.