Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема настоява, че освиркванията от феновете не го притесняват.

Французинът направи няколко неубедителни мача от началото на сезона и неговите пропуски бяха от основно значение за загубите срещу Реал Сосиедад и Атлетико Мадрид.

Така на моменти се чуха освирквания срещу него от  публиката "Сантяго Бернабеу". Той обаче не приема нещата прекалено навътре.

"Аз съм в голям клуб и от мен се очаква много. Аз съм нападател на Реал Мадрид и това означава, че трябва да вкарвам във всеки мач. Така стоят нещата", коментира Бензема пред Радио Монтекарло, цитиран и от Евроспорт.

"Бях освиркван миналия сезон, но това се случи и на Икер Касияс. Всички велики футболисти, които са играли за Реал Мадрид, са били освирквани - Кристиано Роналдо, Зинедин Зидан".

"За мен това не е проблем и ще продължа да работя здраво, за да обърна нещата. Когато кариерата ми приключи, ще говорим какво съм спечелил".

"Играя за огромен клуб и знам, че очакванията са големи, но не оставям това да ми повлияе. Концентрирам се върху играта".

"Обичам футбола и съм в най-големия клуб на света. Загубихме два поредни мача в първенството, което означава, че ще има известно напрежение".

"Но в Шампионската Лига срещу Базел имахме сърцето да покажем, че можем да спечелим и че сме по-добрият отбор. Това е, което правим".