Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти планира да направи промени в състава за предстоящия мач срещу Елче от 5-ия междинен кръг в Примера дивисион. 

Столичани размазаха с 8:2 Депортиво в събота и сега се надяват да запишат нов убедителен успех, този път на своя стадион. 

„Не трябва да се успокояваме от този мач, защото има какво да подобряваме. Ще има някои промени в състава, защото е важно да имаме свеж отбор” изтъкна италианецът, който се очаква да започне в атака с автора на два гола на „Риасор” Хавиер Ернандес вместо Карим Бензема. 

„Ако Карим остане на пейката ще го приеме. Това обаче със сигурност няма да бъде наказание. Роналдо е добре във всяко едно отношение, така че няма нужда от почивка. Ияраменди ни дава опции за средата на терена, така че той също е на линия” добави той. 

„Предстои ни нов мач, който е важен, за да трупаме увереност. В атака се справяме по-добре дори от миналия сезон, но в дефанзивен аспект трябва да се подобрим и точно върху това ще работим” каза още Анчелоти. 

Пепе почти сигурно ще пропусне и този мач поради контузия, а и Серхио Рамос не тренира днес, така че е възможно вместо тях да стартират Начо и Варан.