Реал Мадрид ще пристигне в София във вторник и ще отседне в хотел "Хилтън". Това обяви изпълнителният директор на разградчани Ангел Петричев. 

"Реал Мадрид пристига във вторник по обяд и ще отседне в хотел „Хилтън”. Не е някаква тайна, мисля че доста хора го знаят . Ще вземем необходимите мерки за сигурност. Тяхното ескортиране, за тренировката. Ще има еуфория, от страна на фенове, които ще искат да ги видят на живо. Очакваме спокоен мач, който няма отрицателен заряд. Надявам се хората да дойдат да гледат мач от Шампионска лига", каза Петричев в ефира на "Дарик".

Петричев коментира също, че билети за секторите "А" и "В" няма, но ще бъдат пуснати около 5 хил. билета за другите сектори.

"Искам да успокоя слушателите, има единични билети за мача с Реал Мадрид, които ще бъдат пуснати в мрежата на Ивентим, както и на касите на Националния стадион „Васил Левски”. Разполагам с прогнозни данни за около 4-5 хиляди билета, ще бъдат пуснати на всички пунктове, които обявихме. Всеки, който не е успял да си закупи билет, има възможност да си закупи единичен  билет. Нека да бъдат спокойни. Блокирали сме първите редове заради лошата видимост, но ако има много интерес, ще пуснем и тях. Моят начин на мислене е, че дори да не виждаш какво става на терена, важно е да усетиш атмосферата. Няма как да има приятна изненада за билети в секторите "А" и "В", защото продажбите свършиха още в събота  за тези сектори."

"Касите отварят около 9 часа, а тези на Националния стадион отварят в 10. Който иска да пробва късмета си за билет е желателно да е по-рано на стадиона.Призовавам всеки, който се е сдобил с билет,  да е по-рано на стадиона.  Ще има сериозни мерки за сигурност и нека малко по-рано да са на стадиона, да няма нервни ситуации", завърши Петричев.