Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви, че отборът му е трябвало да победи Лудогорец по-убедително вместо да трепери до последно. 

Кралския клуб направи обрат и стигна до успех с 2:1 на стадион „Васил Левски”, който според италианеца е бил заслужен. 

„Имахме много възможности за гол и трябваше да вкараме още. Необходимо е да сме по-ефективни в завършващата фаза. Доволен съм от победата и според мен тя е заслужена. За съжаление отново получихме гол след статична ситуация и работим, за да не допускаме подобни попадения. Освен това реагирахме добре, след като изостанахме, което бе важно” заяви Карлето. 

„Исках да дам почивка на Бензема, който записа доста мачове напоследък. Чичарито се справи добре и въпреки че не вкара изигра добър мач. Същото бе и с Кроос и Хамес, а в същото време исках да мотивирам Иско, Ияра и останалите” обясни той промените сред титулярите. 

„Кристиано напусна с болки в глезена, но не мисля, че става въпрос за сериозен проблем. В Шампионската лига е нормално да има твърди влизания, защото по-малките отбори играят с всички сили срещу нас и ние трябва да уважаваме техния подход. В крайна сметка съм доволен, защото демонстрирахме добро отношение” каза още Анчелоти.